وي با اشاره به لحاظ شدن مساله گردشگري در برنامه چهارم توسعه اظهار داشت: اين برنامه فقط به دو حوزه اقامتي و پذيرايي معطوف شده است.
عباس نژاد با بيان اينکه تا پايان سال 88 بايد 24 هزار و 300 شغل در حوزه گردشگري ايجاد شود ادامه داد: متاسفانه تعداد مراکز اقامتي که بايد ايجاد شود تناسبي با طرحها و برنامههاي موجود ندارد.
وي گفت: اعتقاد داريم براي ايجاد 24 هزار شغل به حداقل 15 هزار ميليارد ريال سرمايهگذاري نياز است تا اهداف برنامه حاصل شود.
عباسنژاد اذعان داشت: در تعريف بستههاي سرمايهگذاري در حوزه گردشگري به شدت با مشکل مواجهه هستيم . سرمايهگذاراني وجود دارند که حاضر هستند 100 درصد سرمايهگذاري را انجام دهند که وجود مشکل در زير ساختها مانع از تحقق اين امر است.
رئيس سازمان ميراث فرهنگي مازندران در خصوص وضعيت راههاي استان اظهار داشت: راههاي جادهاي و کوهستاني ما که بيشتر به مرکز کشور منتهي ميشوند از لحاظ تعريض وضعيت مطلوبي ندارند و گاهي اوقات قفل شدن مسير باعث ميشود مسير سه ساعته 20 ساعت طي شود.
وي با بيان اينکه نزديک به 80 درصد سفرهاي دنيا به صورت تورهاي گروهي انجام ميشود افزود: بر اساس آخرين آمارگيري که در سال 82 انجام شده 80 درصد مسافرتها به مازندران به صورت مسافرتهاي خانوادگي صورت ميگيرد که تطابقي با استانداردهاي دنيا ندارد.
عباسنژاد خاطرنشان کرد: تبديل شدن سفرهاي گروهي به سفر با تورهاي مسافرتي از شدت ترافيک ميکاهد، چون جادههاي استان ديگر جوابگوي حجم مسافران نيست./106
انتهای پیام/